De RABOBANK maakt zich op voor negatieve rente

mrt 18 2015

De Rabobank gaat haar software aanpassen aan het berekenen van negatieve rente. Dit zal niet de laatste diefstal van de bank zijn maar, het is een teken aan de wand voor wat nog komen gaat. Steeds meer mensen vragen zich af hoe het verder moet met ons financiële systeem maar, de vraag is of we er überhaupt verder mee moeten. De bank is een maatschappelijke last waar we met gemak buiten zouden kunnen, als we onze fantasie zouden gebruiken.
We kunnen ons nu toch wel serieus gaan afvragen hoelang we ons nog laten uitkleden door de criminele instituten die we jarenlang de bank hebben genoemd. Afgezien van het feit dat zij als ‘Boerenleenbank’ wel geld uit het niets creëerden dachten ze toen nog aardig met hun clientèle mee maar nu, is de Rabobank zich aan het ontpoppen tot het vieze geldmonster dat het financiële systeem geschapen heeft.
De Rabobank wil namelijk Paulien Derwort, de schrijfster van het boek “De verpanding”, middels een proces dwingen de namen van de, in het boek vermelde, Rabo medewerkers eruit te halen. In het boek vertellen 2 mensen hoe zij financieel te gronde zijn gericht door de Rabobank en nu wil de bank haar medewerkers beschermen.

Lees verder op: www.loyalist.nl

Een reactie op “De RABOBANK maakt zich op voor negatieve rente

 1. Brammetjebram

  Tsja , eerst mensen dwingen om met een commerciele bank in zee te gaan , ze dan steeds meer uitknijpen.
  Het grote voordeel van pinnen lag niet bij ons , maar bij hen.
  Toch moet jij voor die kutpas betalen. Alsof dat “service” is , alles automatiseren en je personeel zodoende naaien. Wij mogen er voor opdraaien.
  Dat is tegenwoordig normaal vanwege al die Satanistische lieden die de dienst uitmaken hier.
  Het hele idee dat de Politiek wat dan ook bepaalt is werkelijk kleuterachtig.
  Vreemd hé , dat als je alles aan de handel en Banken overlaat , je eten haast geen voedingsstoffen meer bevat , alles vergiftigd word , de gezondheidszorg niets meer voorstelt….
  Wij horen te vechten voor onze rechten , speciaal het recht om je bezittingen in een oude sok onder je bed te bewaren.

  Reageren

Plaats een reactie

Uw e-mail adres zal niet openbaar worden gemaakt. Verplicht veld *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>