RFID Chip: het wordt blijkbaar serieus

jun 14 2014

De FDA, een van ‘s werelds meest criminele fascistische organisaties, op handen gedragen door de Nederlandse Gezondheidsraad, GGD, RIVM, ministers van Volksgezondheid (en ongetwijfeld Tros Radar) beoogt i.s.m. Obama chip-implantatie voor elke Amerikaan. Zogenaamd voor de gezondheid. Wat er niet bij wordt verteld, los van de NWO strategie er achter van totaalcontrole, is dat de randvoorwaarde voor het laten functioneren van RFID-chips het in stand houden van een giga-stralingsdeken van microgolven is. Bijna niemand snapt dit verband, deze correlatie Wi-Fi (e.a.) – RFID-chip.

Wi-Fi wordt niet voor niets zo agressief opgedrongen. Deze straling veroorzaakt spin-inversie > mitochondropatie > de wortel van ongeveer alle denkbare gezondheidsklachten van obesitas tot hypersensitiviteit, van alle soorten kanker tot talloze psychische problemen.

En zo speelt met dank aan Oprah Winfries en Zbigniew Brzezinski’s lieveling Obama de bal straks rond: Iedereen (want de EU-commissarissen zullen de VS-lees Bilderberg/Zbigniew Brzezinski- klakkeloos volgen, zeker nu ze vingerafdruk-in-paspoort-Pechtold naar voren schuiven) wordt gechipt met als smoes dat het voor verbetering van de gezondheid is > dat kan alleen i.s.m. een giga-stralingsveld dat een giga-gezondheidsschade aanricht > de media weigeren al 10 jaar structureel serieus over stralingrisico’s te publiceren/uit te zenden onder druk van grote adverteerders als telecom en farmacie en Den Haag > de zorgmaffia, die al jaren een agressieve gepolitiseerde en liefst gemilitariseerde “gezondheidszorg” oplegt wordt door al die gezondheidsklachten nog steeds machtiger en daarmee de NWO-elite die iedereen als ruwe grondstof voor hun zieke psychopate aberratiebevrediging gebruikt en wil blijven gebruiken. Vermeldenswaard is dat Alexander Pechtold, die boos wegloopt als je hem vraagt waarom hij met belastinggeld op een privereisje naar Bilderberg gaat, in een radio-uitzending ooit zei dat hij er trots op was zo aan ons nieuwe zorgstelsel te hebben bijgedragen. Jullie weten wel, dat zorgstelsel dat hoge winsten voor verzekeraars beoogt die nu als het aan Bilderberger Schippers ligt ook voor iedereen de arts gaan uitkiezen.

Als cultuurfilosoof ben ik een groot voorstander van zaken in rede en met gezond verstand en gevoel naar menselijke oplossingen leiden. In ogenschijnlijk groot contrast hiermee garandeer ik echter dat ik mijn hele Krav Maga-examen nog eens over zal doen op de eerste de beste GGD-er die mij of mijn kind zo’n chip probeert in te planten. Ik hoop dat alle vaders in NL en elders zo zullen reageren: een keer je mannelijkheid tonen! Onverschillig wat de persoonlijke risico’s of gevolgen zijn, want het is de laatste kans die je zult krijgen. Er is niets te verliezen, want de geschiedenis zal uitwijzen dat je beter dood kunt zijn dan gechipt door het systeem. Dat laatste zal geen menselijk leven meer toelaten en helemaal geen mannelijk leven voor mannen die een totale identiteitsvernietiging zullen ondergaan na de afkalving van mannelijkheid die het consumentisme al voor haar rekening nam. (welke zak gaat er nu voor de deur van een winkel liggen om de nieuwste iPad te bemachtigen???) De meeste mannen zijn duffe slappe laffe systeemwatjes geworden, maar mannen hebben meer dan ooit de plicht hun mannelijke homeostase in te nemen en in te zien dat je achter dit systeem scharen het toppunt van onmannelijkheid is, het toppunt van lafheid en obsceniteit. Mannelijkheid ligt in het kunnen staan voor een ethische keuze en plicht en de bescherming van een humane toekomst voor onze kinderen en een leefbare Aarde. Onwrikbaar, Oncurrumpeerbaar. Angstloos. Een lul hebben is niet genoeg om man te zijn.

Mensen zijn prachtig. Menselijke samenleving met alle kleur, talent en bruisende diversiteit is prachtig. De Aarde en leven is schitterend en een ongekend wonder. Kinderen zijn heilig. Helaas moet dat soms verdedigd. worden…

Bron: Benjamin Adamah

Een reactie op “RFID Chip: het wordt blijkbaar serieus

 1. Bram Volkers

  Inderdaad ik ben het ermee eens. Wie een man is, verdedigt zijn gezin , en laat het echt niet kapotmaken door een stel criminele pedofielen…
  Nederland lijkt wel overgenomen door de NSB , ieder tegengeluid word op het moment zorgvuldig bekeken en desnoods weggecensureert , zoals enkele van mijn reacties op RTL….
  Alleen al het idee deze onbetrouwbare NSB-ers , die maar al te graag zaken doen met Oekrainse Neo-Nazi’s , nog meer macht of inzage in je leven te geven is psychotisch , zelfmoord op de lange termijn…
  Dat een stelletje bij Minerva in het verkeerde gaatje genomen psychophaatjes ons land en al onze politieke partijen heeft overgenomen is tragisch, maar dat moet maar eens afgelopen zijn.
  Eigenlijk vond ik iedere Nederlander die door de overheid laat bepalen of tie wel of niet tegen een boom kan zeiken innoodgevallen een totale slaaf.
  Vrijheid word altijd weer bevochten op onderdrukkers….

  Reageren

Plaats een reactie

Uw e-mail adres zal niet openbaar worden gemaakt. Verplicht veld *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>