Het Jetta Klijnsma onkruid

jun 22 2014

Heeft u ook last van het Jetta Klijnsma onkruid.

Ons moestuintje heeft het zwaar te verduren dit kruit is erg hardnekkig we willen eigenlijk niet spuiten omdat we hier een jaar lang ons pensioen mee aan moeten vullen. Gezond willen leven word genadeloos door dit onkruid verpest. Tot nu toe is de beste remedie om het bij de wortel aan te pakken, laad echter geen stukje zitten want binnen de kortste keren steekt dit giftige ook wel stank kruit genaamd de kop weer op. De restjes ook niet op de composthoop, het beste na het zorgvuldig tot aan de wortel uit steken wat azijn in de grond eventueel met spiritus de grond daarna even goed afbranden en omwoelen zodat ieder restje stink kruit volledig is verdwenen. Daarna met bio oer zeep de handen meerdere keren heel goed wassen. Doe je dat niet dan blijft het nog weken stinken naar dode vossen die al jaren in staat van ontbinding om de schouders van de Nederlandse staat hangen.

Plaats een reactie

Uw e-mail adres zal niet openbaar worden gemaakt. Verplicht veld *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>