EU Stembusuitslagen vervalst

jun 3 2014

Voor de Nederlandse “stemmers”, die op 25 mei j.l. hun treurige “plicht” hebben gedaan, hebben we droevig nieuws. Met name voor de 1,5 miljoen stembusgangers, die meenden op een partij te stemmen die TEGEN de Europese Unie stelling zouden hebben genomen.

In een interview met UKIP voorman Nigel Farage komt duidelijk naar voren, hoe met uw stem wordt omgegaan. We citeren:

“And yet, let me tell you that yesterday I was back in Brussels, and I went into a meeting with the president of the European Parliament and the leaders of the big European political parties and groups, and their intention is to proceed as if nothing had happened — which I found quite remarkable.”

Hij vindt het maar “quite remarkable” – verder maakt hij zich vooral zorgen om de Britse staatsschuld. Als je inderdaad per week voor een miljard Euro rente moet bijlenen, heb je een probleem. In Brussel ligt men nergens wakker van. De Europese Commissie trekt zich nergens wat van aan en is het beste te vergelijken met het Politbureau in de glorietijden van de Soviet Unie.

Ook niet van het volgende nieuws, wat vakkundig uit het nieuws wordt gehouden door het vooral over het WK voetbal te hebben:

“Mehr als acht Millionen Europäer im wahlfähigen Alter könnten betroffen sein.”

Meer dan 8 miljoen stemgerechtigden hebben de mogelijkheid hun stem meerdere keren uit te brengen. Dat maakt de uitslag uiterst discutabel en we gaan er dan ook maar van uit, dat de telresultaten niet kloppen en dus vervalst zijn. In een normale situatie en in een normale democratie waren verkiezingen dan allang ongeldig verklaard. We horen er niets van, het is “business as usual”. Heel Brussel loopt met een in gewapend beton gegoten dikke kop rond.

Het komt er op neer dat het lachertje van de eeuw er een ernstige kandidaat bij heeft.

  • Het Verdrag van Rome is een pak papier van 180 blanco vellen;
  • Alle wetten, regels, verdragen en besluiten zijn vanaf dat moment ongeldig;
  • Na parlementsverkiezingen doet iedereen alsof er niets is gebeurd;
  • Miljoenen stemgerechtigden kunnen een paar keer hun stem uitbrengen.

Het is te treurig voor woorden en iedereen vindt dit blijkbaar maar de normaalste zaak van de wereld. In 1957 werd al geconstateerd door De Rothschild, dat het Romeinse Rijk zonder een schot te lossen in ere was hersteld. Duidelijker kan niemand het zeggen. De Rothschild was één van de ontwerpers van het Verdrag van Rome, een soort pauselijke bul en een eenzijdig blanko Concordaat. Alles is ondemocratisch tot stand gekomen onder de dekmantel: “Nooit meer oorlog”. Sindsdien is er nooit meer vrede geweest.

Stembusgangers: gefeliciteerd met uw stommiteit. U is nog gevaarlijker dan we al dachten. U heeft de niet-stemmers zwaar benadeeld en u verdient het om preventief te worden ingesloten. Uit voorzorg. U hebt in ieder geval uw waffel te houden, aangezien uw stembanden door iemand anders worden bediend en die zich overigens van u NIETS aantrekt. Gij stumperig klapvee! Wat hebben wij u misdaan, dat u het opperste ongekozen tuig van de richel mandaat geeft om ook ons hun eenzijdige wil op te leggen? Waarom wordt ons ons recht op zelfbeschikking ontnomen door onnozele meelopers als gij? U heeft een halsmisdaad begaan, door het erkennen van een ondemocratisch misbaksel.

Want stemmen is plichtsverzaking.

bron: Herstelderepubliek

Plaats een reactie

Uw e-mail adres zal niet openbaar worden gemaakt. Verplicht veld *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>